مقاله: روغن های تراریخته را چگونه تشخیص دهیم؟
به گزارش مجله چایی، به گفته وی، روی تمام محصولات روغن نباتی که از روغن تراریخته استفاده می گردد، برچسب تغییر ژنتیک یافته درج شده است.

دبیر انجمن صنایع روغن نباتی ایران اضافه نمود: بیش از 95 درصد روغن کلزایی که در داخل مصرف می گردد، از دانه های کلزای داخلی است؛ زیرا در چند سال اخیر کشت دانه های کلزا افزایش چشم گیری داشته است و در این امر خودکفا هستیم.
بیرشک با اشاره به اینکه روغن های پالم 100 درصد وارداتی و غیرپالم هستند، اظهار کرد: روغن پالم در فرمولاسیون روغن سرخ کردنی استفاده می گردد و این روغن به صورت مستقیم و 100 درصد خالص عرضه نمی گردد. استفاده از روغن پالم در روغن سرخ کردنی مقاومت آن را به حرارت بالا می برد و این روغن را برای سرخ کردن مناسب می نماید.
وی در پاسخ به این سوال که آیا استفاده از روغن های پالم خطری برای سلامتی مردم دارد یا خیر، گفت: از روغن پالم نباید به صورت مستقیم استفاده گردد. متاسفانه بعضی مواقع از روغن پالم نابه جا استفاده می گردد. این روغن برای پخت و پز مناسب نیست و مخصوص سرخ کردنی است و مصرف زیاد آن مانند هر کالایی می تواند آسیب رسان باشد.
منبع مقاله: روغن های تراریخته را چگونه تشخیص دهیم؟