خواص و طریقه مصرف خرفه
به گزارش مجله چایی، خرفه دارای امگا3 است و از همین رو موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و تصلب شرائین می گردد.
https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/yP6m89K8pa/e3NE1J4DPz/h-360-800k.mp4
خواص خرفه برای سلامتی چیست؟
خرفه یک گیاه علفی یک ساله با طعمی شیرین و ترش است. گیاه خرفه شامل برگ ها، ساقه ها، گل ها و دانه ها خوراکی است و به صورت گسترده در اروپا، آسیا، خاورمیانه و آفریقا مورد استفاده قرار می گیرد. خواص خرفه برای سلامتی فراوان است و این خواص را مدیون مواد مغذی فراوان خود است. خرفه حاوی مقادیر بالای امگا3، فیبر، ویتامین B، C ، A ، آهن، منیزیم، پتاسیم، کلسیم، منگنز و مس است. خواص خرفه برای سلامتی بدن فراوان است. در این ویدیو مجله اینترنتی دلتا به آنالیز طریقه مصرف و مضرات این گیاه می پردازد.
منبع: شبکه سلامت
پیشنهاد مطالعه: مطلب چگونه تا عید لاغر شویم را بخوانید.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 12 دی 1401
بروزرسانی: 12 دی 1401
گردآورنده: teaslimming.ir
شناسه مطلب: 1635
به "خواص و طریقه مصرف خرفه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "خواص و طریقه مصرف خرفه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید