طرز تهیه گراتن عدس
به گزارش مجله چایی، گراتن عدس که از غذاهای فست فودی اما بسیار سالم محسوب میشه که اغلب از سبزیجات مفید در این غذا استفاده شده است .طعم بسیار عالی داره و به ویژه برای پنیر دوست ها که می تونن پنیر غذا رو بیشتر بریزند.

به گزارش خبرنگاران طرز تهیه گراتن عدس
موادلازم:
عدس پخته:2پیمانه
پیاز:1عدد
سیر خورد شده:2حبه
رب گوجه:1قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی:4 عدد
لیمو ترش :1عدد
نمک و فلفل و ادویه به دلخواه
جعفری خورد شده :20شاخه
سیب زمینی:2عدد
پنیر پارمزان:3قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا:4قاشق غذا خوری
پودر سوخاری:3قاشق غذاخوری
دستور پخت:
سیر و پیاز خورد شده را سرخ میکنیم،گوجه خورد شده را بهش اضافه میکنیم
بعد از اینکه کمی پخت رب گوجه و عدس پخته و آبلیمو را اضافه میکنیم،ادویه ها رو به اندازه اضافه میکنیم.
وقتی آب گوجه فرنگی جمع شد جعفری خورد شده را اضافه میکنیم و از روی حرارت برمی داریم و داخل ظرفی که مناسب فر باشدمیریزیم.
سیب زمینی ها رو ورقه نموده و کمی سرخ میکنیم اگر میخواهید که سالم تر باشد
حدود هشت دقیقه در آب بپزید.
بعد سیب زمینی ها را روی موادمیچینیم.پنیر ها رو در یک ظرف با پودر سوخاری قاطی میکنیم و روی مواد میریزیم ودر فر با دمای 180 قرار میدهیم تا رویش طلایی و برشته گردد.نوش جان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای ساده و آسان
منبع: جام جم آنلاین