کیک لیمو ترش؛ یک دسر بین المللی طرز تهیه کیک لیمو؛ قدم به قدم

به گزارش مجله چایی، لیمو ترش یکی از میوه های خوشمزه و پرخاصیتی است که هواداران زیادی هم دارد. شاید برایتان عجیب باشد که در بسیاری از کشورهای جهان از این میوه برای درست کردن کیک لیمو ترش استفاده می گردد. برخلاف تصور، این کیک طعم ترش ندارد و فقط اسانسی از لیمو را تداعی می نماید. در ای مقاله ما به شما طرز تهیه چند نوع کیک لیمو را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

کیک لیمو ترش؛ یک دسر بین المللی طرز تهیه کیک لیمو؛ قدم به قدم

طرز تهیه کیک لیمو؛ قدم به قدم

برای درست کردن یک کیک لیمویی ساده و خوشمزه می توانید از دستور زیر بهره ببرید.

مواد اولیه مورداحتیاج برای تهیه کیک لیمو

مواد مورد احتیاجاندازه لازم
تخم مرغ4 عدد
آب لیمو ترش تازه4 قاشق غذاخوری
زست پوست لیمو2 قاشق غذاخوری
شکر1 پیمانه
شیر1 پیمانه
آرد2 پیمانه
وانیل1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
روغن مایع1 پیمانه

جدول جزئیات طرز تهیه کیک لیمو:

اندازه کالری در هر 100 گرم273
زمان آماده سازی30
زمان لازم برای پخت45 دقیقه
تعداد نفرات5 نفر

طرز تهیه کیک لیمو در کمتر از یک ساعت

1. ابتدا 30 دقیقه قبل از آغاز، مواد اولیه را از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند.

2. پوست لیمو را با رنده ریز، رنده کنید تا زست لیمو ترش درست گردد و بعد آب لیمو را بگیرید.

3 . در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را با دور تند همزن 7 دقیقه هم بزنید تا کاملاً سفید و کش دار گردد.

4. شیر، روغن مایع و زست لیمو را به همراه آب لیمو ترش به مخلوط اضافه کنید و بعد مواد را در حد مخلوط شدن، با همزن هم بزنید.

5. آرد و بیکینگ پودر را 3 مرتبه الک کنید و در 3 مرحله به مخلوط اضافه کنید و مخلوط را به آرامی و در یک جهت هم بزنید.

6. فر را روی حرارت 180 درجه تنظیم کنید تا گرم گردد. قالب را با روغن مایع چرب کنید و آرد پاشی کنید. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند بار قالب را روی سطح بکوبید تا حباب های هوا از آن خارج گردد.

7. قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و 45 دقیقه زمان دهید تا کیک پخته گردد. در 30 دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. بعد از 45 دقیقه با خلال دندان از پخته شدن کامل کیک مطمئن شوید.

8. اگر کیک پخته شده بود آن را از فر خارج کنید و پس از خنک شدن آن را از قالب جدا کنید و در ظرف سرو قرار دهید و برش بزنید.

این کیک خوشمزه را با یک چای داغ نوش جان کنید.

شما می توانید برای مناسبت های مختلف کیک لیمو را آماده کنید. بعلاوه طرز تهیه کیک کریسمس را نیز می توانید برای مناسبتی مانند جشن کریسمس بهره ببرید

طرز تهیه کیک لیمویی فرانسوی

کیک لیمو فرانسوی یکی از خوش طعم ترین کیک هایی است که می توانید در منزل تهیه کنید. در ادامه این مطلب ما به شما آموزش می دهیم که چطور یک کیک لیمویی با کرم لیمو درست کنید.

مواد اولیه مورداحتیاج برای تهیه کیک لیمو فرانسوی

مواد مورد احتیاجاندازه لازم
آرد سفید220 گرم
شکر200 گرم
کره100 گرم
نشاسته ذرت20 گرم
تخم مرغ3 عدد
روغن مایع35 گرم
بیکینگ پودر2 قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش75 گرم
وانیل4/1 قاشق چای خوری
نمک8/1 قاشق چای خوری
پوست لیمو1 قاشق سوپ خوری
آب55 گرم
کیک لیمو محبوب فرانسوی ها.

جدول جزئیات طرز تهیه کیک لیمو فرانسوی:

اندازه کالری در هر 100 گرم187286
زمان آماده سازی40 دقیقه
زمان لازم برای پخت45 دقیقه
تعداد نفرات5 نفر

مراحل تهیه کیک لیمو فرانسوی

1. در مرحله اول کره نرم شده را با شکر و پوست لیمو ترش رنده شده در یک کاسه بریزید.

2. حالا مواد را با دور تند همزن 3 دقیقه هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد دیگر ترکیب گردد. سپس وانیل را نیز اضافه کنید و بعد یک دقیقه با همزن هم بزنید تا یکدست گردد.

3. در یک ظرف جدا آب و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

4. نمک، آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و بعد آن را دو بار الک کنید تا آرد کاملاً یکدست گردد.

5. روغن را به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید. سپس نصف آرد را به مخلوط بیفزایید و با همان دور کند هم بزنید.

6. نصف دیگر آرد را نیز به همراه مخلوط آب و آب لیمو ترش به ترکیب اضافه کنید و مواد را تا زمانی که یکدست گردد، مخلوط کنید.

7. در قالب کیک کاغذ روغنی پهن کنید و بعد مایه کیک را داخل آن بریزید و روی آن را صاف کنید. کیک را چند بار محکم به سطح کار بکوبید تا حباب های هوا از آن خارج گردد.

8. فر را روی دمای 180 درجه قرار دهید تا گرم گردد. قالب را 45 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد از این مدت با خلال دندان تست کنید تا مطمئن شوید پخته شده است. به این صورت که خلال دندان را وسط کیک فرو کنید. اگر پس از بیرون کشیدن خلال، مایه کیک به آن نچسبیده باشد، کیک پخته شده است.

9. پس از پخته شدن کیک را از فر خارج کنید و فرصت دهید تا سرد گردد. در مرحله بعد سس لیمو را آماده کنید.

طرز تهیه سس لیمو برای روی کیک

1. ابتدا یک پیمانه پودر قند را با 30 گرم خامه صبحانه مخلوط کنید.

2. 1 یا 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش به مخلوط اضافه کنید و آن را چند دقیقه دیگر هم بزنید تا یکدست گردد. برای اینکه سس لیمو ظاهر زیباتری داشته باشد می توانید از پوست لیمو ترش رنده شده بهره ببرید

3. پس از آماده شدن سس می توانید از آن برای تزئین کیک بهره ببرید.

طرز تهیه کیک لیمویی با ماست

کیک لیمو با ماست یک عصرانه فوق العاده و بین المللی است که می توانید با استفاده از دستور زیر آن را در خانه تهیه کنید.

برای تهیه این کیک به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:

مواد مورد احتیاجاندازه لازم
آرد سفید2 و نیم پیمانه
تخم مرغ4 عدد
شکر1 پیمانه
روغن مایع4/3 پیمانه
ماست1 پیمانه
اسانس لیمو2 قطره
آب لیمو ترش1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
وانیل2/1 قاشق غذاخوری

جدول جزئیات طرز تهیه کیک لیمویی با ماست:

اندازه کالری در هر 100 گرم275
زمان آماده سازی40 دقیقه
زمان لازم برای پخت50 دقیقه
تعداد نفرات5 نفر
کیک خوشمزه لیمو و ماست.

مراحل تهیه کیک لیمو با ماست

1. ابتدا تخم مرغ ها را با شکر، اسانس لیمو و وانیل در یک ظرف بزرگ بریزید.

2. مواد را به مدت 7 دقیقه با دور تند همزن، هم بزنید تا کرمی رنگ گردد.

3. در مرحله بعد ماست را به مخلوط بیفزایید و 30 ثانیه با دور تند هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست گردد.

4. آب لیمو ترش و روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

5. آرد و بیکینگ پودر را 3 مرتبه الک کنید و بعد آن را در سه مرحله به مخلوط اضافه کنید و هر بار با لیسک مخلوط کنید تا یکدست گردد. مواد را در حدی هم بزنید که یکدست گردد و زیاده روی نکنید.

6. در قالب مورد نظرتان کاغذ روغنی پهن کنید و بعد مایه کیک را روی آن بریزید. ظرف را تکان دهید تا حباب های هوا از آن خارج گردد.

7. فر را روی دمای 180 درجه قرار دهید تا گرم گردد. سپس قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و 40 تا 50 دقیقه زمان دهید تا کیک پخته گردد. بعد از این مدت خلال دندان را وسط کیک فرو کنید و مطمئن شوید که پخته شده است. در صورتی که پخته شده بود آن را از فر خارج کنید و بعد از سرد شدن آن را از قالب جدا کنید.

طرز تهیه کیک لیمو ترش بدون فر

1. پس از آماده کردن مواد به روش بالا، در یک قابلمه کاغذ روغنی پهن کنید و بعد مایه کیک را داخل آن بریزید.

2. قابلمه را روی شعله پخش کن و حرارت ملایم قرار دهید و بعد در قابلمه را دم کنی بپیچید و در قابلمه را ببندید.

3. کیک را با مدت 50 دقیقه تا یک ساعت روی حرارت قرار دهید تا کاملاً پخته گردد. با استفاده از خلال دندان از پخته شدن کیک مطمئن شوید.

4. پس از پخته شدن کیک، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک گردد. سپس کیک را از قابلمه خارج کنید و به دلخواه برش بزنید و تزئین کنید.

این کیک برای پذیرایی از مهمان ها بسیار مناسب است. شما می توانید طرز تهیه کیک موکا را نیز برای مهمانی های خود امتحان کنید.

طرز تهیه کیک لیمو شیرین

لیمو شیرین میوه محبوب زمستانی است که خواص بسیاری دارد و در این قسمت قرار است تا به شما آموزش دهیم چطور یک کیک خوشمزه را با استفاده از آن درست کنید.

مواد اولیه مورداحتیاج برای تهیه کیک لیمو شیرین:

مواد مورد احتیاجاندازه لازم
آرد2 ونیم پیمانه
شکر1 ونیم پیمانه
نشاسته ذرت4/3 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
بیکینگ پودر1 قاشق مرباخوری
شیر3/2 پیمانه
روغن مایع4/3 پیمانه
آب لیمو شیرین2 قاشق غذاخوری
زست لیمو شیرین1 قاشق غذاخوری
نمک1 پنس

جدول جزئیات طرز تهیه کیک لیمو شیرین:

اندازه کالری در هر 100 گرم254
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان لازم برای پخت40 دقیقه
تعداد نفرات6 نفر

مراحل تهیه کیک لیمو شیرین

1. مواد اولیه را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شوند.

2. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و بعد زرده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.

زرده را با همراه شکر و زست لیمو شیرین را مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست و کرمی گردد. زست لیمو شیرین قسمت زردرنگ پوست لیمو شیرین است. برای تهیه آن فقط باید پوست زردرنگ آن را رنده کنید و قسمت سفیدرنگ آن را رنده نکنید.

3. شیر، روغن و آب لیموشیرین را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

4. آرد، بیکینگ پودر، نمک و نشاسته درت را با هم مخلوط کنید و پس از الک کردن، آن را آرام آرام به مخلوط اضافه کنید و هم زمان هم بزنید.

5. در آخر سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و بعد مواد را هم بزنید تا یکدست گردد.

6. فر را روی دمای 180 درجه قرار دهید تا گرم گردد. سپس قالب کیک را چرب کنید و بعد مایه کیک را داخل آن بریزید و داخل فر قرار دهید. 40 دقیقه زمان دهید تا کیک پخته گردد. بعد از پخته شدن کیک را از قالب خارج کنید و برش بزنید.

طرز تهیه کیک لیمویی اسفنجی و بدون شیر

کیک لیمو ترش یکی از کیک های محبوب فرانسوی است. برای تهیه کیک لیمویی اسفنجی فرانسوی در خانه می توانید از دستوری که در این قسمت برای شما آماده نموده ایم بهره ببرید. برای درست کردن این کیک به شیر احتیاجی ندارید و با داشتن مواد اولیه زیر می توانید کیک لیمویی اسفنجی را تهیه کنید.

مواد اولیه مورداحتیاج برای تهیه کیک لیمویی اسفنجی

مواد مورد احتیاجاندازه لازم
آرد250 گرم
کره180 گرم
شکر180 گرم
تخم مرغ3 عدد
بیکینگ پودر5/1 قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو3 قاشق غذاخوری
آب لیمو2 قاشق غذاخوری

جدول جزئیات طرز تهیه کیک لیمویی اسفنجی:

اندازه کالری در هر 100 گرم287
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان لازم برای پخت45 دقیقه
تعداد نفرات4 نفر
کیک لیمو اسفنجی با پف زیاد.

مراحل طرز تهیه کیک لیمو ترش بدون شیر

1. در مرحله اول یک لیمو ترش را از وسط دو نیم کنید و نصف آن را آب بگیرید.

2 . کره را در محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را با شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن هم بزنید تا کرمی رنگ گردد.

3. تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست گردد.

4. پوست لیمو و آب لیمو را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

5. آرد و بیکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با لیسک مواد را مخلوط کنید.

6. فر را روی دمای 200 درجه قرار دهید تا گرم گردد. قالب کیک را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی پهن کنید. سپس مایه کیک را روی آن بریزید و بعد قالب را داخل فر قرار دهید.

7. برای پختن کیک 45 دقیقه زمان بگیرید و بعد از این مدت زمان با استفاده از خلال دندان از پخت کامل کیک مطمئن شوید.

8. پس از پخته شدن، کیک را از فر خارج کنید و زمان بدهید تا خنک گردد. پس از خنک شدن کیک را از قالب خارج کنید و بعد آن را با نصف دیگر لیمو تزئین کنید.

در کنار دستور فوق اگر به طرز تهیه انواع کوکی و کراکرعلاقه دارید می توانید به وبلاگ خبرنگاران مراجعه کنید.

حرف آخر

در این مقاله ما سعی کردیم تا طرز تهیه یک دسر بین المللی را به روش های مختلف به شما آموزش دهیم. کیک لیمو یک دسر خوشمزه و شیک برای پذیرایی و عصرانه است که می توانید آن را به آسانی در منزل تهیه کنید. بعلاوه می توانید به راحتی و با استفاده از سرویس شیرینی فروشی آنلاین، کیک و شیرینی موردعلاقه خود را سفارش دهید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 18 بهمن 1403 بروزرسانی: 18 بهمن 1403 گردآورنده: teaslimming.ir شناسه مطلب: 1851

به "کیک لیمو ترش؛ یک دسر بین المللی طرز تهیه کیک لیمو؛ قدم به قدم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیک لیمو ترش؛ یک دسر بین المللی طرز تهیه کیک لیمو؛ قدم به قدم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید