آیا هواوی در رده برندهای فراموش شده قرار گرفته؟
به گزارش مجله چایی، هواوی (Huawei) یک شرکت چندملیتی است که کار خود را در سال 1987 میلادی شروع کرد. زمینه اصلی فعالیت های این شرکت، تجهیزات ارتباطی، شبکه و ارائه خدمات ارتباطی است. هرچند در ایران این شرکت، بیشتر با عنوان تولیدکننده چینی گوشی Huawei شناخته می گردد. هواوی عظیم ترین شرکت ارائه دهنده سرویس های ارتباطی در دنیا است و بیش از 140 هزار نفر کارمند دارد.
دو سری معروف گوشی هواوی
هواوی در بازار تلفن های هوشمند همراه با دو سری معروف اسند (Assend) و هانر (Honor) شناخته شد. اسند به معنی اوج دریافت است و نشان از دوران اوج دریافت این شرکت با گوشی ها و تبلت های سری اسند در بازار تلفن های همراه دارد. هانر به معنای افتخار است و به دوران تثبیت پیروزیت های هواوی اشاره دارد.
گوشی هواوی با دو ویژگی کلی شناخته می گردد. یکی منصفانه بودن قیمت گوشی هواوی و دیگری کارایی و کیفیت قابل قبول. شرکت هواوی با تمرکز بر سیاست بهره وری و کاهش هزینه فراوری توانسته است قیمت گوشی های خود را در حدی پایین تر از گوشی های سامسونگ، سونی و اپل نگه دارد. از سوی دیگر برخی از مدل های پرچم دار و پیشروی تلفن هواوی قابلیت رقابت با مدل های پیروز برندهای دیگر در زمینه کارایی و کیفیت دارند.
آیا هواوی یک برند فراموش شده است؟
برای آنالیز میزان اقبال مردم دنیا به یک برند، باید به میزان فروش آن و همچنین پیروزیت های آن در زمینه نوآوری دقت کنیم. حدود نیمی از کارمندان شرکت هواوی در بخش تحقیق و توسعه کار می نمایند و بخش تحقیق و توسعه هواوی در کشورهای چین، آمریکا، آلمان، هند، سوئد، روسیه و ترکیه فعال است.
مجموع فروش دنیای هواوی در سال 2006 میلادی در حدود 11 میلیارد دلار بود. در سال 2009 این رقم به 20 میلیارد دلار رسید. هواوی در سال 2018 میلادی توانست با پشت سر گذاشتن غول آمریکایی تلفن های همراه یعنی شرکت اپل به رتبه دومین برند گوشی موبایل در دنیا برسد.
انتها در سال 2020 هواوی با بالاترین فروش دنیای و با پشت سر گذاشتن شرکت سامسونگ، عظیم ترین برند گوشی موبایل در دنیا شد. پس این تصور را که هواوی برندی فراموش شده است، کنار بگذارید! هواوی تازه به رتبه نخست دنیا رسیده است و قرار است با محصولات جدید خود باعث شگفتی مشتریان تلفن همراه گردد.
ویژگی های تلفن های همراه هواوی
بیش از 70 درصد پردازنده های گوشی Huawei از محصولات کایرین است. هواوی در خصوص گوشی های ارزان و میان رده خود از محصولات کوالکام و مدیاتک استفاده می نماید. اولین پردازنده هفت نانومتری روی تلفن های هوشمند همراه، متعلق به کایرین 980 است که هواوی چندی پیش فروش آن را شروع کرد. این پردازنده حتی از برترین پردازنده های سامسونگ امکاناتی بیشتر در اختیار کاربران قرار می دهد.
فرایند تکامل دوربین گوشی های هواوی همانند کیفیت ساخت آن قابل قبول بوده است. حتی تلفن های ارزان قیمت جدید هواوی مانند Y6 دوربین های مناسبی دارند. از سوی دیگر دوربین های گوشی های رده بالای هواوی مانند Mate S و P8 رقیبان قدرتمندی برای پرچم داران مدعی دیگر برندها هستند.
رابط کاربری هواوی، EMUI نام دارد. وجود این رابط کاربری، یکی از مهم ترین دلایل تفاوت محصولات هواوی با محصولات سایر فراورینمایندگان گوشی های اندرویدی به شمار می آید. این رابط کاربری فاقد منوی اپلیکیشن ها است و همانند iOS، تمامی برنامه های نصب شده، روی دسکتاپ قرار می گیرند.
داستان هواوی و تحریم های بین المللی
هواوی شرکتی بود که توانست در مقابل تحریم خود از سوی آمریکا و به فرمان دونالد ترامپ روسفید بیرون بیاید. در واقع نفوذ هواوی بر روی سرویس های ارتباطی دنیای و بازار گوشی های موبایل تا حدی بود که دونالد ترامپ مجبور به عقب نشینی شد. هواوی همچنین بیان کرد اگر تحریم ها ادامه داشته باشد و اجازه مشارکت با گوگل از آن سلب گردد، سیستم عامل اختصاصی خود با نام هانگ منگ را به کار خواهد برد، که با لغو تحریم ها این کار انجام نشد.
بهترین مدل های گوشی هواوی
برای انتخاب بهترین مدل های یک برند تلفن همراه باید به عواملی چون امکانات، لوازم جانبی، دوربین، کیفیت و جنس بدنه، حافظه رم و رزولیشن نمایشگر دقت کنیم. بر این اساس فهرستی از بهترین مدل های هواوی بین سال های 2018 تا 2020 تهیه نموده ایم که عبارت است از:
- هواوی میت ایکس اس
- هواوی Honor View30 Pro
- هواوی پی 40
- هواوی Honor 9A
- هواوی Y6p
- هواوی Enjoy 20 Pro
- هواوی پی 30 پرو
- هواوی میت 20 پرو
- هواوی پی 30
- هواوی پی 20 پرو
- هواوی میت 20
- هواوی میت 20 ایکس
- هواوی میت 20 لایت
- هواوی پی اسمارت (2019)
- هواوی پی 30 لایت
- هواوی میت 10 پرو
- هواوی نوا 3
- هواوی پی 10
- هواوی پی 10 پلاس
- هواوی میت 9