طرز تهیه رتی مرغ در نان بریوش (غذای فرانسوی)

به گزارش مجله چایی، رتی یکی از غذاهای فرانسوی می باشد که به همره نان بریوش پخته می شود. در این مطلب شما را با طرز تهیه رتی مرغ در نان بریوش که غذایی فرانسوی است و در کنار سس مخصوص و گراتن سیب زمینی و گل کلم سرو می شود، آشنا خواهیم کرد. غذایی شیک و مجلسی که به میز غذای شما تنوع خاصی می بخشد.

طرز تهیه رتی مرغ در نان بریوش (غذای فرانسوی)

رتی، غذایی فرانسوی است که در پوسته نان بریوش (brioche) درست می شود. نان بریوش نانی است که فرانسوی ها به چند شکل و مقدار برای صبحانه و عصرانه درست می کنند، ولی مایه آن در هر صورت یکی است.

طرز تهیه خمیر رتی مرغ

مواد لازم برای تهیه خمیر رتی مرغ
آرد سفید4 پیمانه
مخمر خشک1 قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ1 عدد
تخم مرغ3 عدد
کره نرم100 گرم
شکر2 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق مرباخوری

دستور تهیه:

  1. مخمر را با یک قاشق مرباخوری شکر در نیم پیمانه آب ولرم حل کنید و 6-5 دقیقه در جای گرمی قرار دهید.
  2. تخم مرغ را در کاسه ای شکسته، نمک و به جای مانده شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
  3. کره را به محلول مخمر اضافه کرده و هم بزنید.
  4. کمی بیش از 3 پیمانه آرد را کم کم اضافه کنید و چنگ بزنید؛ سپس روی تخته کتر آرد بپاشید و خمیر را 6-5 دقیقه روی آن ورز دهید تا یکدست شود.
  5. خمیر را گلوله کرده، در کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید و یک دور بچرخانید تا روی خمیر چرب شود.
  6. روی کاسه را بپوشانید و آن را 2 ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر ور آید.
  7. دوباره روی تخته آرد پاشیده و خمیر را روی آن 6-5 دقیقه ورز دهید، سپس به کاسه برگردانده، روی آن را بپوشانید و 1 شبانه روز استراحت دهید.
  8. خمیر را برای بار سوم روی تخته کار به مدت 6-5 دقیقه ورز دهید تا برای رتی آماده شود.

طرز تهیه رتی مرغ

مواد لازم برای تهیه رتی مرغ
فیله مرغ500 گرم
خمیر800 گرم
تخم مرغ1 عدد
کره1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه اندازه لازم

دستور تهیه:

  1. یک تابه استیک را روی حرارت بالا داغ کنید، فیله های مرغ را با کمی روغن در تابه قرار دهید و بغلطانید تا تمام رویه آن طلایی شود.
  2. سپس فیله ها را برداشته، نمک و فلفل بزنید و بگذارید 1 ساعت بمانند.
  3. فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  4. کف سینی فر را با کره چرب کنید.
  5. خمیر را روی تخته با وردنه پهن کنید تا ضخامت آن به 3 میلی متر برسد.
  6. تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و با چنگال بزنید.
  7. فیله ها را روی خمیر گذاشته و لبه های خمیر را از چهار طرف روی آن برگردانید، با کمک تخم مرغ زده به هم بچسبانید و به جای مانده تخم مرغ را روی آن بمالید.
  8. سینی رتی را در فر بگذارید، پس از 25 دقیقه بیرون بیاورید، سپس رتی را در ورقه آلومینیوم (فویل) بپیچید و 35 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
  9. فر را خاموش کنید، پس از 10 دقیقه رتی را بیرون بیاورید و پیش از بریدن فرصت دهید از داغی بیفتد (رتی داغ هنگام بریدن خرد می شود).
  10. رتی را ورقه ورقه ببرید و با سس مخصوص و تره بار پخته به ویژه گراتن سیب زمینی و گل کلم سر سفره بگذارید.

طرز تهیه سس مخصوص رتی مرغ

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص رتی مرغ
پیاز رنده شده1/2 پیمانه
سیر کوبیده3-4 پر
آب مرغ1 پیمانه
سس گوجه فرنگی (سس کچاپ)1 پیمانه
کارامل سیاه، گرد پاپریکا و شکراز هر کدام1 قاشق غذاخوری
پودر نعنا و آویشن، خردل و پودر فلفل قرمزاز هر کدام 1 قاشق چایخوری
برگ بو2 پر
سرکه سیر ترشی کهنه5-6 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
کره2 قاشق غذاخوری
روغن4-5 قاشق غذاخوری
نمکبه اندازه لازم

دستور تهیه:

  1. کره و روغن را در تابه روی حرارت ملایم داغ کنید، پیاز را 6-5 دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی شود. سیر را اضافه کنید و 2-1 دقیقه دیگر تفت دهید.
  2. اجزای دیگر را در تابه بریزید، هم بزنید، حرارت را زیاد کنید و 12-10 دقیقه بپزید و چند بار هم بزنید.
  3. درب تابه را ببندید، حرارت را ملایم کرده و فرصت دهید به مدت 10 دقیقه دیگر بپزد. گاهی هم بزنید و اگر لازم شد اندکی آب جوش اضافه کنید.
  4. پس از پخت، برگ بو را از سس خارج کنید.

2 نکته در تهیه رتی مرغ:

  • سرکه سیر ترشی کهنه (سیاه) در این سس به جای سس ووسترشیر (Worcestershire sauce) به کار رفته است؛ عطر و مزه این سرکه به سس ووسترشیر بسیار نزدیک است. سس ووسترشیر در برخی از فروشگاه های اجناس خارجی موجود است.
  • برای تهیه کارامل سیاه، نیم پیمانه شکر را با اندکی آب در تابه کوچکی روی آتش ملایم ذوب کنید و تابه را مرتبا حرکت دهید تا شکر ذوب شده و یکسان حرارت ببیند؛ این کار را آنقدر ادامه دهید تا تمام شکر سیاه شود. همین که دود از شکر ذوب شده بلند شد یک پیمانه آب در تابه بریزید و دوباره آن را به جوش آورید تا شکر سوخته در آب حل شود.

رتی، نوعی غذای فرانسوی است که از پیچیدن گوشت یا مرغ در پوسته نان و طبخ آن در فر درست می شود. حلقه های گوشت در کنار سس مخصوص و سبزیجات پخته، غذای کاملی است که هر کسی برای خوردنش وسوسه می شود. امیدواریم این غذای خوشمزه را در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. راضی می شویم اگر سوالات و تجربیات خود را در این مورد با ما در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 23 مرداد 1404 بروزرسانی: 23 مرداد 1404 گردآورنده: teaslimming.ir شناسه مطلب: 1890

به "طرز تهیه رتی مرغ در نان بریوش (غذای فرانسوی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رتی مرغ در نان بریوش (غذای فرانسوی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید