مقاله: محل بهترین پاستای ونیز

به گزارش مجله چایی، رستوران اوستریا آلا استافا (Osteria Alla Staffa) با پیشخدمت هایی صمیمی که مشتاقانه به شما در انتخاب غذا و نوشیدنی کمک می کنند، جایی ایده آل برای ریلکس کردن و لذت بردن از آشپزی سنتی در ایتالیا به شمار می رود. در منوی این رستوران طیفی از پاستاهای گوناگون را خواهید دید که شامل راویولی با مارچوبه و پنیر ریکوتا، لازانیا و حتی اسکامپی خوشمزه می شود.

مقاله: محل بهترین پاستای ونیز

رستوران آلا ریوِتا (Alla Rivetta) بیشتر در بین مردم محلی محبوبیت دارد و برای ناهار یا لذت بردن از یک شام دوستانه گزینه مناسبی محسوب می شود. این رستوران می تواند به شما موقعیت تجربه کامل فرهنگ غذایی ونیز و طیف وسیعی از پاستاهای ایتالیایی را بدهد. همچنین منوی غذای دریایی آلا ریوتا را هم نباید از دست داد. حتی یک لازانیای دریایی هم در گزینه ها خواهید دید.

رستوران اَل جوباجو (Al Giubagio) با تراسی رو به آب، محیطی گرم و صمیمی داشته و می توانید در آن از بهترین غذاهای ونیزی لذت برده و غروب آفتاب را تماشا کنید. منوی اینجا از طیف وسیعی از غذاهای گیاهی و پاستاها تشکیل شده است. اگر می خواهید اسپاگتی با اسکامپی و گل کدو یا غذاهای دریایی را امتحان کنید، ال جوباجو گزینه خوبی خواهد بود.

رستوران لاتزوکا (La Zucca) اگر چه بیشتر منویی تشکیل شده از گیاهان تازه با انواع گوناگون پاستا را دارد، اما رستورانی کاملاً گیاهی به شمار نمی آید. مهمانان می توانند از انواع پاستاهای وسوسه کننده با پنیرهای محلی مختلف انتخاب کرده و یکی از بهترین تجربیات غذایشان را در سفر رقم بزنند. این رستوران آشپزخانه ای باز داشته و مهمانان می توانند روند آماده شدن غذایشان را تماشا کنند.

منبع مقاله: محل بهترین پاستای ونیز

انتشار: 14 آبان 1400 بروزرسانی: 14 آبان 1400 گردآورنده: teaslimming.ir شناسه مطلب: 1298

به "مقاله: محل بهترین پاستای ونیز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: محل بهترین پاستای ونیز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید