ویترینی از رنگ ها با طرز تهیه ژله ویترینی
به گزارش مجله چایی، ژله از دسرهای ساده و زیبایی است که با کمی خلاقیت می توانید آن را زیباتر کنید. برای مثال می توانید از لایه بندی رنگ های مختلف ژله بهره ببرید یا با رول کردن ورق های ژله ای ، گل هایی زیبا و رنگارنگ تهیه کنید. البته اگر در پی زیبایی بیشتری هستید، احتمالا طرز تهیه ژله ویترینی، شما را راضی کند و سلیقه شما تا مدت ها، زبانزد مهمان هایتان گردد. بنابراین با خبرنگاران همراه باشید تا با هم، تمام ریزه کاری های تهیه ژله ویترینی را ببینیم.
ژله ویترینی | |
تعداد نفرات | 6 نفر |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان پخت غذا | 1 تا 1.5 ساعت |
اندازه سختی | سختی میانه |
اندازه کالری در هر 100 گرم | بین 250 تا 300 کالری |
ژله ویترینی، ویترین خوشمزه و رنگی
ژله ویترینی، همان طور که از نامش پیداست، ویترینی از رنگ ها و طعم های بی نظیر است. در طرز تهیه ژله ویترینی، محدودیت یا قانون خاصی برای استفاده از ژله ها یا قالب ها وجود ندارد و تنها چیزی که باید در نظر داشته باشید این است که به تناسب رنگ ها دقت داشته باشید و با صبر و حوصله، کارها را پیش ببرید تا در نهایت، یک دسر فوق العاده شیک مجلسی آماده کنید. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه این دسر شکیل ویترینی را ببینید:
مواد لازم برای تهیه ژله ویترینی
در این دستور، برای ویترین ژله از میوه های برش خورده استفاده می کنیم، اما شما می توانید برای این منظور، از گل های خوراکی، انواع ژله های قالبی یا ژله رولی و پاستیل هم بهره ببرید و ژله ویترینی خود را کامل کنید.
مواد لازم | اندازه مورد احتیاج |
ژله آلوئه ورا | 1 بسته |
ژله موز | 2 بسته |
بستنی لیوانی وانیلی | 2 عدد |
انواع میوه های برش خورده | به اندازه لازم |
مراحل طرز تهیه ژله ویترینی
برای تهیه ژله ویترینی با میوه، ابتدا بستنی را از فریزر خارج کنید تا کمی نرم شده و به دمای محیط برسد. سپس، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: ژله آلوئه ورا را با 1.5 لیوان آب جوش مخلوط نموده و به روش بن ماری حرارت دهید تا دانه های آن کاملا حل شده و مایه شفافی حاصل گردد. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک گردد.
- مرحله دوم: 2 بسته ژله موز را هم با 2.5 لیوان آب جوش مخلوط کنید و مانند ژله آلوئه ورا به صورت بن ماری حرارت دهید و سپس آن را کنار بگذارید تا خنک گردد.
- مرحله سوم: یک قالب مناسب انتخاب نموده و کمی از ژله آلوئه ورا را کف آن بریزید و داخل یخچال بگذارید تا به طور کامل ببندد، سپس چند برش از میوه های دلخواه را روی آن بچینید.
- مرحله چهارم: اندازه کمی از ژله را در حدی که میوه ها خیس شوند روی آن ها بریزید و قالب را دوباره در یخچال بگذارید. این کار باعث می گردد که جای میوه ها ثابت گردد و در سطح ژله شناور نشوند.
- مرحله پنجم: برای بار سوم، قالب را از یخچال خارج کنید و به جامانده ژله آلوئه ورا را در آن بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.
- مرحله ششم: در ظرفی دیگر، بستنی نرم شده و ژله موز خنک شده را با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل گردد. ضروری است که در این مرحله، کف جمع شده روی ژله بستنی را با قاشق جمع کنید.
- مرحله هفتم: قالب ژله را آنالیز کنید و اگر ژله آلوئه ورا کاملا بسته بود، آن را از یخچال خارج نموده و ژله بستنی را به آرامی روی آن بریزید و در یخچال بگذارید.
اگر به تزئینات خاص ژله ها علاقمندید، از شما دعوت می کنیم که آموزش ژله خرده شیشه را هم حتما بخوانید.
چند نکته مهم و کاربردی در طرز تهیه ژله ویترینی
توجه به این نکات، کیفیت ظاهری و طعم دسر شما را بهتر خواهد نمود:
- ژله ویترنی با پرتقال، دانه های انار، تکه های موز و هر میوه ای که دلخواه شماست، عالی می گردد. اما اگر بخواهید داخل آن از برش های کیوی بهره ببرید باید بدانید که یکی از آنزیم های کیوی، مانع بستن ژله می گردد. بنابراین، یا از کیوی های نرم و خیلی رسیده بهره ببرید و یا برش های آن را با اندازهی آب و یک قاشق شکر، کمی آبپز کنید تا این مشکل رفع گردد.
- بین مراحل کار، فاصله نیندازید و مدام به ژله سر بزنید. اگر لایه های ژله کاملا ببندند، لایه بعدی به لایه قبل نمی چسبد و ممکن است موقع برگرداندن در قالب، لایه ها از هم جدا شوند.
- برای درآوردن آسان تر ژله از قالب، چند دقیقه پیش از ریختن مواد در آن، آن را خیس کنید و در فریزر بگذارید.
- موقع در آوردن ژله از قالب، کافی است در حد چند ثانیه، کف آن را داخل آب جوش بزنید و بلافاصله در ظرف سرو برگردانید.
- استفاده از ژله های مختلف با رنگ های مختلف، روی رنگ ویترین این دسر تاثیر می گذارد؛ برای مثال ژله آلوئه ورا، رنگی شفاف و روشن دارد و استفاده از دانه های انار داخل آن، جلوه چشمگیری به این دسر می دهد. انتخاب رنگ ها کاملا سلیقه ای است، اما پیشنهاد می کنیم از رنگ های نسبتا متفاوت بهره ببرید تا دسر زیبای شما مثل یک ویترین واقعی، خودنمایی کند.
ژله ویترینی گل رز
برای تهیه این ژله می توانید از طرز تهیه ژله رولی یاری بگیرید و ژله هایی به شکل گل رز درست کنید، به علاوه، رول کردن مربای پوست پرتقال و یا استفاده از قالب های آماده گل هم به شما یاری می نماید که چند ژله گل رز تهیه کنید. سپس، اندازهی ژله شفاف و بی رنگ آلوئه ورا تهیه نموده و اندازهی از آن را کف قالب ژله بریزید.
پس از اینکه ژله مدتی در یخچال ماند و حالت نیم بند پیدا کرد، آن را بیرون آورده و ژله های گل رز را با سلیقه خود روی لایه ژله، بچینید و دوباره کمی از ژله آلوئه ورا روی آن ها بریزید تا در جای خود ثابت بمانند. قالب را در یخچال بگذارید و وقتی که این لایه هم خودش را گرفت، روی آن را با اندازهی از ترکیب ژله آلوئه ورا و بستنی بپوشانید و درون یخچال قرار دهید.
وقتی که این دسر را در ظرف سرو برگردانید یک ژله ویترینی شفاف با چیدمانی زیبا از گل های رز خواهید داشت.
میوه ها در ژله ویترینی خودنمایی می کنند…
طرز تهیه ژله ویترینی سخت نیست و با داشتن چند نمونه میوه و ژله آلوئه ورا و بستنی می توانید یک ژله فوق العاده درست کنید. البته، اگر تصور می کنید که درست کردن ژله ویترینی برای شما کمی مشکل است، کافی است مدل دسر مورد نظر خود را به وسیله خبرنگاران انتخاب نموده و آن را در کمترین زمان ممکن، به وسیله سفارش آنلاین شیرینی ، درب منزل خود تحویل بگیرید.
منبع: اسنپ فود