آشپزی که با مس مذاب استیک می پزد

به گزارش مجله چایی، شاید در دنیای پر سر و صدای امروز، طبخ یک استیک خوشمزه نظر همگان را به خودش جلب نکند. پس یک آشپز برای معروف شدن، می تواند کمی خلاقیت به خرج دهد. در ادامه همراه خبرنگاران باشید تا با خلاقیت استیکی یک سرآشپز آشنا شوید.

آشپزی که با مس مذاب استیک می پزد

همانطور که در ویدئوی زیر مشاهده می کنید، بعد از اینکه مس مذاب و گداخته شده روی گوشت خام استیکی ریخته می شود، لایه سطحی گوشت تغییر رنگ داده و می پزد.

دمای ذوب مس چیزی حدود 1080 درجه سانتیگراد است. یعنی مایعی که در این ویدیو مشاهده می کنید، در لحظه برخورد با گوشت خام استیکی، چنین دمایی را به سطح آن منتقل می کند. هرچند مدت زمان تماس گوشت با مس مذاب کوتاه است، اما به خوبی پخته شدن گوشت دیده می شود. البته مسلما این استیک قابل خوردن نخواهد بود! مگر اینکه تمایل داشته باشید کمی فلز همراه غذا میل کنید.

منبع: gizmodo.com

منبع: کجارو
انتشار: 28 دی 1400 بروزرسانی: 28 دی 1400 گردآورنده: teaslimming.ir شناسه مطلب: 1376

به "آشپزی که با مس مذاب استیک می پزد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشپزی که با مس مذاب استیک می پزد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید