روش درست نگهداری نان داغ، چه کار کنیم نان دیرتر کپک بزند؟
به گزارش مجله چایی، یک متخصص تغذیه با بیان اینکه نان داغ در کیسه های پلاستیکی سبب فراوری حرارت می گردد، گفت: هنگام خرید نان تازه آن را در کیسه های پلاستیکی قرار ندهید.
محمدحسین عزیزی اضافه کرد: حرارت در کیسه های پلاستیکی سبب تعریق کیسه و کپک زدن نان می گردد.
وی درباره ظروف پلاستیکی اعلام کرد: پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی فراوری می گردد به همین علت در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی ماده ای به نام مونومر (مولکول های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می گیرد) بوجود می آید که این مواد در درازمدت ممکن است خطرناک و سرطان زا باشد.
عزیزی در ادامه اضافه کرد: فراوری مواد مانومر در کیسه و تماس با نان باعث ایجاد بیماری هایی همانند ریوی و اختلال گوارشی می گردد و سیستم های عملکردی بدن افراد را مختل می نماید.
وی در سرانجام گفت: بهتر است بجای کیسه پلاستیکی از پارچه بهره ببرید، البته از پارچه های ساده نه رنگی، زیرا رنگ های بکار برده شده در آن ها نیز شیمیایی است.
منبع: فرارو