شرکت های دانش بنیان و افرادی که در قطع زنجیره کرونا یاری نمایند، مورد حمایت قرار می گیرند
به گزارش مجله چایی، مدیرعامل موسسه تحقیق و توسعه دانشمند با بیان به اینکه همه باید در قطع چرخه ویروس کرونا کوشش نمایند، اضافه نمود: ما در این مجموعه از شرکت های دانش بنیان و افرادی که می توانند در قسمت قطع چرخه انتقال ویروس کرونا کار نمایند، حمایت می کنیم.

علی خطیبی در تبادل نظر با خبرنگار دانشگاه خبرنگاران، با اشاره به رسالت مجموعه تحقیق و توسعه دانشمند، اظهار کرد: رسالت ما در این مجموعه خصوصاً در بحران ویروس کرونا این است که از شرکت های دانش بنیان، ایده های خلاقانه و نوآورانه که یاری می نماید از این شرایط سخت عبور کنیم، حمایت می کنیم.
مدیرعامل موسسه تحقیق و توسعه دانشمند با بیان به اینکه همه باید در قطع چرخه ویروس کرونا کوشش نمایند، اضافه نمود: ما در این مجموعه از شرکت های دانش بنیان و افرادی که می توانند در قسمت قطع چرخه انتقال ویروس کرونا کار نمایند، حمایت می کنیم.
وی با تاکید با اینکه موسسه تحقیق و توسعه دانشمند از ایده های برتر حمایت می نماید، گفت: ایده هایی خلاقانه که به جامعه ما یاری کند که علاوه بر فناوری، سیاستگذاری های درست در شرایط کرونا که بتوانیم طبعات مالی و اجتماعی ویروس کرونا را کاهش دهیم، مشمول حمایت ما خواهد بود.
مدیرعامل موسسه تحقیق و توسعه دانشمند با اشاره به حمایت این موسسه تا فراوری محصول طراحی شده و ایده های خلاقانه، توضیح داد:شرکت ها، مجامع علمی و دانشگاهی، اساتید محترم دانشگاه ها، دانشجویان محترم تحصیلی تکمیلی و عموم افرادی که صاحب ایده و فناوری نوآورانه هستند، ما میتوانیم از این افراد در زمینه فراوری محصول و بعد حمایت از محصول ساخته و طراحی شده حمایت می کنیم.
وی با بیان به دعوت از آحاد مردم به چالش حل مسئله ویروس کرونا، اظهار کرد: موسسه تحقیق و توسعه از شرکت های دانش بنیان، مجموعه های تحقیقاتی، پارک های علم و فناوری، اساتید دانشگاه ها، هسته های پژوهشی دعوت می کنیم تا به چالش حل مسئله ویروس کرونا بپیوندند و با ارائه ایده ها و طرح های خلاقانه خود در سایت www.candoportal.com بارگزاری نمایند تا بتوانیم قدمی در راستای حذف این ویروس در کشور و خارج از کشور برداریم.
منبع: خبرگزاری دانشجو