طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
به گزارش مجله چایی، پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری دارای طعمی عالی و خوشمزه است که با یکبار درست کردن و مصرف آن دوباره آن را درست می کنید.
پاستا یکی از غذا های محبوب و خوشمزه در میان ایرانیان و مردم دنیا است. در این پست سعی کرده ایم دستور پخت یک نوع پاستا را آموزش دهیم.
در پخت این پاستا از پنیر و سیر به صورت سوخاری استفاده شده است. همانطور که می دانید سیر به صورت خام دارای بوی نامطبوعی می باشد به همین علت در طبخ پاستا به صورت سوخاری از آن استفاده شده است.
سیر یک ماده پرخاصیت می باشد که نمی توان از آن صرفه نظر کرد. اگر سیر را تفت دهید و یا به صورت سوخاری بهره ببرید بوی نامطبوع آن از بین می رود، ولی بیشتر خاصیت خود را حفظ می نماید. در نتیجه اگر می خواهید در غذا های خود از سیر بهره ببرید و بوی نامطبوع سیر همراه آن نباشد می توانید از این روش بهره ببرید. استفاده کردن سیر به صورت سوخاری خیلی بهتر از مصرف نکردن آن است.
پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری دارای طعمی عالی و خوشمزه است که با یکبار درست کردن و مصرف آن دوباره آن را درست می کنید. اگر شما نیز از خوردن پاستا های تکراری خسته شده اید می توانید این پاستا را امتحان کنید و از طعم آن در کنار خانواده خود لذت ببرید. این غذا را می توانید به عنوان یک وعده کامل نهار و یا شام بهره ببرید.
برای تهیه این غذا به یک سری مواد غذایی نیاز دارید که تهیه تمام آن ها راحت و در دسترس می باشد. شاید در نگاه اول تعداد مواد اولیه آن زیاد باشد، ولی همین امر باعث ایجاد طعمی نو در پاستا شده است، به طور کلی برای انواع سس ها به مواد اضافه دیگری نیز نیاز دارید برای همین تعدا مواد اولیه این پاستا زیاد شده است. مک اند چیز با سس گوشت، پاستا با سس بلونز، لازانیا زیتی و اسپاگتی سوسیس از انواع پاستا می باشد.
کره: 4 قاشق غذاخوری
خرده نان: 2 فنجان
ساقه پیازچه خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پاستا و سس:
سیر: 1 بوته
روغن زیتون: به میزان لازم
پاستا: 450 گرم
کره: 8 قاشق غذاخوری
آرد: 6 قاشق غذاخوری
شیر: 5 فنجان
پنیر چدار رنده شده: یک و نیم فنجان
پنیر پارمسان رنده شده: نصف فنجان
پودر خردل: نصف قاشق چایخوری
نمک: 1 و نیم قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
برای تهیه خرده نان های رویه
1. پودر نان و پیازچه خرد شده را به مدت 1-2 دقیقه با کره کمی تفت دهید تا تست گردد سپس آن ها را کنار بگذارید.
تهیه پاستا و سس
1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد.
2. بوته سیر را شسته و خشک کنید. (بوته باید کامل باشد).
3. یک سوم بالای بوته سیر را برش زده و به همراه بقیه سیر داخل فویل گذاشته رویش روغن زیتون و نمک و فلفل زده و در فویل پیچانده و به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا کباب گردد.
4. بعد از پخت با فشار دست از قسمت پایینی بوته، حبه های سیر را از پوست جدا کرده و با چنگال آن ها را پوره کنید.
5. پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش کنید.
6. نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.
7. یک ظرف کم عمق به میزان 32 * 22 سانتی را با کره چرب کنید.
8. کره را روی حرارت ذوب کرده و آرد را با کره تفت دهید.
9. سپس سیر له شده را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید.
10. حدود 1تا 3 دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی گردد.
11. شیر را به آرد اضافه کرده به مدت 3 دقیقه مدام هم بزنید تا به جوش آید.
طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
12. سپس پنیر ها، پودر خردل، نمک و فلفل را اضافه کرده و کاملا مخلوط نمایید.
13. ماکارونی و آبی که نگه داشته بودید را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید.
14. سپس ترکیب را به ظرف پخت منتقل کرده و خرده نان ها را رویش بپاشید.
15. در نهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و برشته گردد.
منبع: بهترین ها
منبع: فرادید