چند تا از معروف ترین رستوران های ایرانی در پاریس، تصاویر
به گزارش مجله چایی، زمانی که با تور فرانسه به پاریس سفر می کنید، از تعداد نانوایی ها و رستوران های ایرانی در این شهر متعجب خواهید شد. این رستوران ها مشتریان خود را فرای مرزها می برد و با فرهنگ ایرانی نزدیک می نماید. در این مقاله با بهترین غذاهای ایرانی در قلب پاریس آشنا خواهید شد.
با ما همراه باشید و با تور ارزان فرانسه از کشور عشاق دیدن کنید و در شهرهای پاریس، مارسی بگردیم و برج ایفل ، موزه لوور و دیگر جذابیت های این شهر زیبا را ببینیم
قرمه سبزی در رستوران شبستان
قرمه سبزی یکی از محبوب ترین خورشت های ایرانی است. در این غذا از سبزی های مختلف، لوبیا و گوشت، لیمو عمانی و سبزیجات معطر استفاده می گردد که طعم فوق العاده ای به این غذا می بخشند. آشپزهای مختلف این غذا را با گوشت گوسفند یا مرغ طبخ می نمایند و در کنار آن برنج زعفرانی و نوشیدنی های مختلف سرو می گردد. اگر قصد دارید برای صرف شام به رستوران بروید و غذایی متفاوت امتحان کنید، سری به رستوران ایرانی شبستان (Shabestan) بزنید. این رستوران بهترین مکان برای خوردن قرمه سبزی است. رستوران شبستان در خیابان ورسای در نزدیکی سِن اند پارک سن پِرین (Seine and Parc Saint Périne) قرار گرفته است.
میرزا قاسمی در رستوران مزه
میرزا قاسمی یکی از غذاهای شمالِ ایران است که با بادمجان طبخ می گردد. این غذا بیشتر به عنوان پیش غذا و غذای جانبی سرو می گردد اما خیلی از مردم آن را با نان یا برنج زعفرانی به عنوان غذای اصلی میل می نمایند. میرزا قاسمی با بادمجان، سیر خردشده، گوجه فرنگی، تخم مرغ، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون طبخ می گردد. رستوران ایرانی مزه (Mazeh) در خیابان پانزدهم، در نزدیکیِ پارک آندره سیتروئن (Parc André Citroën) یکی از بهترین مکان ها برای خوردن این غذای ایرانی خوشمزه در پاریس است. در محیط این رستوران دنج و زیبا می توانید از غذای خود لذت ببرید. اگر هوا مناسب باشد می توانید به سمت رودخانه سن (Seine) قدم بزنید و غذای خود را در کنار رودخانه میل کنید.
باقالی پلو در رستوران جت ست
باقالی پلو یکی از غذاهای لوکس و کلاسیک ایرانی محسوب می گردد و غذایی است که باید یک بار هم که شده آن را امتحان کنید. در این غذا برنج با سبزیجات مختلف، زعفران و باقالی ِ خردشده طبخ می گردد. باقالی پلو با گوشت گوسفند سرو می گردد اما می توانید آن را با انواع دیگر گوشت مانند مرغ یا بوقلمون هم میل کنید. رستوران های ایرانی زیادی در پاریس این غذای خوشمزه را در منوی غذاییِ خود دارند اما سرآشپز رستوران جِت سِت (JetSet) بهترین نوع باقالی پلو را طبخ و سرو می نماید. این رستوران در خیابان واشنگتون (Washington) در نزدیکی شانزالیزه قرار گرفته است. رستوران جت ست فضای زیبایی دارد و نوای موسیقیِ شرقی هم در آن به گوش می رسد.
کباب در رستوران شه الهام
کباب معروف ترین غذای ایرانی در ایران و کشورهای دیگر است. برای به دست آمدن عطر و طعم کباب واقعی، این غذا را باید روی ذغال داغ طبخ کرد. از گوشت گاو، گوسفند یا مرغ برای درست کردن کباب استفاده می گردد. این گوشت ها مزه دار نموده و سپس آن ها را روی سیخ و ذغال داغ کباب می نمایند. این غذا با سماق، برنج و نان سرو می گردد. یکی از بهترین مکان ها برای خوردن کباب ایرانی رستوران ایرانی شه الهام (Che Elham) است که در پخت کباب تخصص دارد. این رستوران در یکی از محله های مرکزی پاریس در نزدیکی شاتله (Châtelet) یا متروی پاریس و مرکز هنری پمپیدو (Centre Pompidou) قرار گرفته است.
فسنجان و سالاد شیرازی در رستوران کلبه
فسنجان غذایی با طعم انار است که بافتی نرم و طعمی خوش دارد. این غذا در مناطق مختلف با روش های متفاوتی طبخ می گردد اما روش سنتیِ آن با استفاده از گردوی سابیده شده، گوشت و بِه است. طعم ترش و شیرین این خورشت با عطر و طعم برنج زعفرانی دوچندان می گردد و این غذا را به یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی تبدیل می نماید. سالاد شیرازی ازجمله مخلفات این غذا است. سالاد شیرازی با استفاده از خیار، گوجه فرنگی و پیاز تهیه می گردد که باید کاملا ریز شوند. این سالاد را می توانید با روغن زیتون، لیمو یا سرکه میل کنید. رستوران کلبه (Colbeh) یکی از رستوران های ایرانی ارزان در پاریس است که فسنجان و سالاد شیرازی را می توانید در منوی غذایی آن ببینید. این رستوران در منطقه توریستیِ موفِتارد (Mouffetard) و کارتیه لاتین (Quartier Latin) یا محله لاتین قرار گرفته است. می توانید پیش از سر زدن به این رستوران در این محله های توریستی گردش کنید.
باقلا قاتق در رستوران شومینه
باقلا قاتق یکی از غذاهای شمال ایران است. این خورشت در کنار خورشت های دیگر هم استفاده می گردد. باقلا قاتق با استفاده از پاچ باقلا (لوبیای رشتی یا لوبیای کشاورزی)، تخم مرغ و شوید تهیه می گردد. این غذا را می توانید با برنج یا نان میل کنید. یکی از رستوران های ایرانی پاریس که می توانید این غذا را در آن امتحان کنید، رستوران شومینه (Cheminee) است.
زرشک پلو با مرغ در رستوران گلستان
زرشک پلو با برنج زعفرانی، زرشک و خلال پسته طبخ می گردد و طعم خوش آن تا مدت ها از یادتان نخواهد رفت. زرشک نه تنها طعم خاص شیرین و ترشی به این غذا می بخشد، بلکه این غذا را به غذایی رنگین تبدیل می نماید. مرغ مزه دار شده زرشک پلو به صورت جداگانه به برنج اضافه می گردد. رستوران لوکس و زیبای گلستان (Golestan) در خیابان شانزلیزه بهترین زرشک پلوی شهر را برای مشتریان خود فراهم می نماید.
سبزی پلو با ماهی در رستوران شالیزار
سبزی پلو با ماهی غذای مخصوص عید نوروز در ایران است. سبزی پلو با اضافه کردن سبزیجات به برنج و ماهیِ کبابی طبخ می گردد. در پاریس می توانید این غذا را با ماهی سالمون هم میل کنید. برنجی که با سبزیجات طبخ می گردد بسیار خوش عطر است. ترشی و نوشیدنی های مختلف به همراه این غذای خوشمزه سرو می گردد. رستوران ایرانی شالیزار (Chalizar) در نزدیکیِ مونپارناس (Montparnasse) در خیابان چهاردهم، یکی از بهترین سبزی پلوهای شهر را در تمام طول سال برای مشتریان خود سرو می نماید.
برشتوک و باقلوا در قنادی شیرین کام
برشتوک نوعی شیرینی با آرد نخود و با طعم هل است. این شیرینی با پسته خردشده تزئین و با چای یا قهوه سرو می گردد. بافت این شیرینی بسیار نرم است و به سرعت در دهان آب می گردد. برشتوک یکی از شیرینی های محبوب عید نوروز است. قنادی های زیادی مانند شیرین کام در تمام طول سال این شیرینی را می فروشند. به قنادی شیرین کام بروید و درحالی که در خیابان ششم قدم می زنید از شیرینیِ خود با قهوه یا چای لذت ببرید.
باقلوا ملکه شیرینی ها نامیده می گردد زیرا بسیار شیرین است. مناطق مختلف باقلواهای مخصوص خود را دارند اما بهترین باقلوا مخصوص استان یزد است. لایه هایی از خمیر فیلو (Filo) با مغزهای خرد شده مانند پسته و بادام پُر و با لایه ای از عسل پوشانده می شوند. در خیلی از رستوران ها باقلوا و چای یا قهوه به عنوان دسر سرو می شوند. البته این شیرینی خوشمزه را می توانید در قنادی ها هم پیدا کنید. شیرین کام (Shirinkam) در محله مارشه سن ژرمن دپره (Marché Saint Germain des Prés) در نزدیکی اودئون (Odéon) در خیابان ششم یکی از بهترین مکان ها برای خوردن این شیرینی خوشمزه است.
منبع: گردشبان