طرز تهیه سمبوسه پنیری با خمیر فیلو

به گزارش مجله چایی، سمبوسه پنیری با خمیر فیلو یک پیش غذای شگفت انگیز برای طرفداران پنیر است که در تهیه آن از پنیر موزارلا، پنیر خامه ای و پنیر فتا استفاده می شود.

طرز تهیه سمبوسه پنیری با خمیر فیلو

سرویس آشپزی - برای تهیه سمبوسه پنیری با خمیر فیلو از ترکیب سه پنیر بهره خواهیم برد. ، پنیر خامه ای و پنیر فتا.

همچنین برای تهیه سمبوسه پنیری به خمیر فیلو و یا یوفکا نیاز خواهید داشت. جهت آشنایی با طرز تهیه خمیر فیلو به بخش نان ها در آشپزی خبرنگاران مراجعه نمایید. شما همچنین می توانید با مراجعه به نزدیک ترین فروشگاه لوازم قنادی این خمیر را به صورت آماده تهیه نمایید.

اگر از خمیر فیلو برای تهیه سمبوسه پنیری استفاده می کنید باید هر لایه از خمیر را به 2 قسمت تقسیم نمایید و پس از آغشتن به روغن روی هم قرار دهید تا ضخامت لازم برای تهیه این پیش غذا حاصل شود و از بیرون ریختن مواد میانی جلوگیری شود.

در صورت استفاده از ، تنها کافی است خمیر را از وسط به دو نیم تقسیم نمایید تا به سایز مطلوب برسید.

بیشتر بدانید: طرز تهیه انواع سمبوسه خوشمزه و لذیذ!

نکته قابل توجه در ارتباط با این پیش غذا این است که شما می توانید به راحتی مواد لازم مورد نیاز برای تهیه سمبوسه را 2 تا 4 برابر کنید و پس از پیچیدن، سمبوسه ها را به مدت یک ماه در فریزر نگه داری نمایید و در زمان نیاز برای مدت 15 تا 20 دقیقه قبل از سرخ کردن با قرار دادن در دمای محیط استفاده نمایید.

مواد لازم جهت تهیه سمبوسه پنیری با خمیر فیلو

خمیر فیلو22 ورق
پنیر موزارلا350 گرم
پنیر خامه ای100 گرم
پنیر فتا20 گرم
آرد2 قاشق غذا خوری
آب4 قاشق غذا خوری
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه پنیری با خمیر فیلو

  1. ابتدا پنیر موزارلا، فتا و پنیر خامه ای را به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شوند.
  1. آرد و آب را به یکدیگر ترکیب کنید تا مخلوطی یکدست و نسبتا غلیظ حاصل شود. از این مخلوط به عنوان چسب برای چسباندن لایه های خمیر بهره خواهیم برد.
  2. یک ورق خمیر فیلو را جدا کنید و مابقی خمیرها را با یک پارچه نمناک بپوشانید تا خشک نشوند. سپس خمیر را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و لایه ها را پس از آغشتن به روغن روی هم قرار دهید.
  3. در این مرحله منتهی علیه سمت راست خمیر را تا بزنید و بوسیله چسب مطابق تصویر ثابت کنید.
  1. مجددا در جهت مخالف، خمیر را تا بزنید تا نهایتا حالتی مخروطی شکل حاصل شود. توجه داشته باشید که زوایای مخروط به هیچ عنوان روزنه نداشته باشند چرا که باعث بیرون ریختن پنیر ها خواهد شد.
  1. حدود 2 قاشق از مخلوط پنیر را درون مخروط قرار دهید و به خوبی پهن کنید.
  1. سپس به رول کردن ادامه دهید و انتهای خمیر را به کمک چسب به خوبی به هم بچسبانید.
  1. این کار را تا انتها برای همه سمبوسه ها ادامه دهید. سمبوسه ها را تا زمان سرخ کردن در جای خنک قرار دهید.

سرخ کردن سمبوسه

  1. نکته ای که در ارتباط با سرخ کردن سمبوسه پنیری باید بدانید این است که نباید سمبوسه ها در روغن فراوان غوطه ور شوند. همچنین 2 تا 3 دقیقه زمان برای سرخ کردن هر طرف خمیر کفایت خواهد کرد.
  1. سمبوسه پنیری را در کنار سرو نمایید.
منبع: ستاره
انتشار: 10 آذر 1399 بروزرسانی: 10 آذر 1399 گردآورنده: teaslimming.ir شناسه مطلب: 736

به "طرز تهیه سمبوسه پنیری با خمیر فیلو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سمبوسه پنیری با خمیر فیلو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید